Smailagić jedva čeka Panathinaikos i Lesoto

Košarkaši Partizana u sklopu 11. kola Eurolige na svom terenu dočekuju ekipu Panathinaikosa. Centar Partizana Alen Smailagić jedva čeka sutrašnji meč, a posebno se raduje što će vidjeti Lesora.

– Panathinaikos je jaka momčad, imaju jako dobre igrače. S nama je bio i jedan koji dolazi sutra, to je Matija kojeg jedva čekamo vidjeti. Ioannis ne dolazi zbog ozljede. Utakmica će biti jako dobra. Bit će puno navijača, bit će zanimljivo igrati, pogotovo nakon ovakve pobjede protiv Borca. rekao je Smailagić, pa nastavio.

Osjećamo se dobro, osjećamo se lijepo, treninzi nam idu dobro. Vidjet ćemo što će biti sutra, a mi ćemo dati sve od sebe da pokušamo pobijediti. Stegnut ćemo obranu jer smo u tom segmentu dosad bili najslabiji. crno-bijeli centar je detektirao problem.

Aleksa Avramović i Kevin Panter pridružili su se treninzima momčadi Željka Obradovića, ali je njihov učinak na utakmici pod znakom pitanja.

Imamo još promjena, rotacija. Igramo stalno u istom ritmu, jer uvijek ima nekih promjena. Znači nam na treningu, a značit će nam i na utakmicizaključio je Smailagić.

www.sportskacentrala.com

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU