SNIMAK SVAĐE ŽELJKA I JOVANE JOKSIMOVIĆ: Voditeljica na rubu suza, mučno za gledanje

Bračne prepirke i svađe uvijek su neugodne, a posebno ako se odvijaju u javnosti i pred drugim osobama.

Posljednjih dana internetom se širi snimak iz jedne starije emisije u kojoj se Željko Joksimović raspravljao sa svojom suprugom, novinarkom i urednicom, Jovanom Joksimović.

Bračni par sjedio je za stolom s pjevačem Harisom Džinovićem, a na snimku Željko Joksimović povišenim tonom govori svojoj ženi da se njemu i Harisu “obraća poslovno”, kao da vodi emisiju.

-Hajde malo počni kao da vodiš jutarnji program, sve vrijeme pričaš kao da vodiš jutarnji program, hajde malo ono, kako ti to ono, dobar dan… – govori joj s podsmijehom u sarkastičnom tonu.

Jovana se usprotivila, a Haris je pokušao smiriti situaciju i stao na njenu stranu dok je Jovana bila na rubu suza.

@unatelevizija

U emisiji MUŠTULUK došlo je do sporečkavanja između Željka Joksimovića i Jovane Joksimović oko pevanja za stolom. Haris je reagovao i stao na stranu voditeljke. Emisija MUŠTULUK je na programu UNA TV nedeljom 21.00 u SRB i srijedom u 21.00 BIH #unatelevizija #mustuluk #zeljkojoksimovic #jovanajoksimovic

♬ original sound – UNA TELEVIZIJA

Njihova svađa izazvala je pažnju gledaltelja, koji i dalje komentiraju kako je pjevač javno ponizio suprugu te tvrde da je bila na rubu suza.

“Njeno lice pokazalo je sve”, “On se stvarno loše ophodi prema njoj”, “Na njenom licu se ne bi reklo da je ovo zezanje”, “Loš odnos prema supruzi na javnom mjestu, nije džentlmen nimalo”, “Ovdje više nema ljubavi” i “Ne zaslužuje je”, neki su od brojnih komentara.

The post SNIMAK SVAĐE ŽELJKA I JOVANE JOKSIMOVIĆ: Voditeljica na rubu suza, mučno za gledanje appeared first on Express.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU