SOFIJA VERGARA O USPIJEHU I LJEPOTI: Moje velike grudi i moje tijelo bili su moj “pasoš” za prolaz

Sofija Vergara važi za jednu od najljepših glumica na svijetu te često dobija komplimente za izgled.

Zanosna Kolumbijka ne krije da joj je izgled otvorio mnoga vrata u karijeri, ali da danas ima dosta samopouzdanja i da smatra da je uspjela da se dokaže i talentom.

  • Bilo bi apsurdno da to poričem ili da se osjećam loše zbog toga. Naprotiv, zahvalna sam za svoj život. Moje velike grudi i moje tijelo otvorili su mi vrata, bili su moj “pasoš” za prolaz u svijet kada sam imala 20 godina i kada sam počela da se bavim modelingom. Međutim, danas imam 51 godinu i još uvijek sam ovdje – rekla je ona iskreno za El Pais.
sofija vergara o uspijehu i ljepoti: moje velike grudi i moje tijelo bili su moj “pasoš” za prolaz

Kako kaže, smatra da je opstala jer se ne boji rizika.

  • Zato što se ne plašim rizika, radim više od bilo koga, imam ličnost, uvijek sam bila svjesna onoga što je napolju i nisam se plašila. Ima žena koje su ljepše, mlađe, imaju bolje grudi i bolje tijelo od mene, ali ja sam još uvijek tu jer sam pokazala da mogu da ostanem. Ne radim operacije na mozgu, to je samo zabava, a najgore što mi se može desiti je da kažu da izgledam ružno ili da “ova kretenka ne zna da se ponaša”. To mogu podnijeti – dodala je Sofija za pomenuti medij.

(Express / CDM)

The post SOFIJA VERGARA O USPIJEHU I LJEPOTI: Moje velike grudi i moje tijelo bili su moj “pasoš” za prolaz appeared first on Express.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU