ŠOKANTAN OBRT NA VJENČANJU: Mlada se predomislila u posljednjem trenutku

Upitana da li pristaje da uzme Santijaga Restrepa za svog supruga, Kolumbijka Džesika Avilez je na iznenađenje svih odgovorila – ne.

Predomislila se u posljednjem trenutku i izbjegla brak iako je već obukla vjenčanicu i stala ispred oltara.

Snimak velikog obrta u međuvremenu je dospio do društvenih mreža i brojnih portala, čiji su novinari pomogli da shvatimo šta je pošlo po zlu, zašto se Santijago vratio kući neoženjen. Džesika je odbila da sklopi brak zbog njegovog oca, odnosno zato što ju je Santijago slagao da njegov otac odobrava ovaj brak.

-Neću se na ovaj način udavati. Pogledajte kako se njegov otac ponaša prema mojim kćerkama otkako smo došle – rekla je matičarki Avilez i dodala da ju je Santijago obmanuo kada joj je rekao da njegov otac “cvjeta od veselja”.

-Santijago me slagao, rekao mi je da je njegov otac sretan. Santijago dozvoljava da ga njegov otac kontrolira – pojasnila je djevojka u nastavku i naglasila da će joj njene kćerke uvijek biti na prvom mjestu.

Santijago joj je potom sa ruke skinuo vjerenički prsten, a pojedini portali pišu i to da je iz protesta odbio da plati troškove nesuđene proslave braka.

The post ŠOKANTAN OBRT NA VJENČANJU: Mlada se predomislila u posljednjem trenutku appeared first on Express.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU