ŠOKANTNA PRIČA/ Djevojčica napisala sastav i otkrila da je očuh zlostavlja

Uhapšen je i određen mu je pritvor

Policija je uhapsila Kragujevčanina L. R. (64) zbog sumnje da je seksualno zlostavljao svoju maloljetnu pastorku (12), a jeziv slučaj prijavila je djevojčicina nastavnica iz škole nakon što je pročitala njen sastav, piše Srpska info.

Prema riječima izvora iz istrage, osumnjičenom očuhu lisice su stavljene prije nekoliko dana, a zbog sumnje da je počinio krivično djelo nedozvoljene polne radnje, nakon saslušanja u Osnovnom javnom tužilaštvu, određen mu je i pritvor do 30 dana.

Sagovornik lista Kurir upoznat sa slučajem objašnjava da je djevojčica sredinom mjeseca dobila zadatak da napiše sastav.

– Zbog situacije sa pandemijom ona pohađa onlajn nastavu i cijeli razred je trebalo da napiše rad u kome će otkriti jednu svoju tajnu, a potom su ih fotografisali i slali nastavnici na Vajber – kaže sagovornik.

Dodaje da je djevojčica to vidjela kao način da izađe iz očuhovih kandži.

– Opisala je da je mamin muž neprimjereno dodiruje kada ostanu sami. Navodno, navela je da ju je mazio po grudima i intimnim dijelovima tijela i prijetio joj da to nikome ne govori, jer će se onda dogoditi nešto loše, kao i da to mora da bude njihova tajna – kaže izvor.

Kako dodaje, kada je nastavnica pročitala njen sastav, zaprepastila se i o tome obavijestila školskog psihologa, razrednog starješinu i direktora škole.

– Zaposleni u školi nisu gubili vrijeme. Psiholog je odmah obavio razgovor sa učenicom, u kom je ona potvrdila sve ono što je napisala u domaćem zadatku. Škola je obavijestila policiju i tužilaštvo i osumnjičeni muškarac je uhapšen, a istraga je u toku – pojašnjava izvor i dodaje da će se tokom istrage utvrditi koliko dugo je pastorka trpila seksualno nasilje.

Komšije i poznanici porodice ispričali su za Kurir da uhapšeni godinama živi sa majkom djevojčice.

– I on i djevojčicina mama su prije ovog imali druge brakove. On sa prvom ženom ima više odrasle djece, a ona dvanaestogodišnjakinju, a u međuvremenu su i zajedno dobili dijete. Osumnjičeni, navodno, nije u kontaktu sa djecom iz prvog braka jer ih je, kako su to oni pričali, tokom zajedničkog života često tukao. Ta djeca ne žele ni da čuju za njega, a za hapšenje kažu da ih ne iznenađuje. On je težak čovjek, ima lošu narav, ali je izuzetno inteligentan – kaže poznanik. (Srpskainfo)

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU