Sonja o navodima da ju je Lukas varao: „Ana Šević ili Sević, kako god jedna je u nizu“

Aca Lukas je u autobiografiji koju je objavio prije dvije godine otkrio brojne detalje iz privatnog života.

U knjizi pod nazivom „Ovo sam ja“ Lukas se dotakao i optužbi svoje bivše supruge Sonje Vuksanović da ju je varao sa „kepecom iz Granda“.

Nakon svega što je isplivalo u javnost, Vuksanovićeva je tada istakla da je šokirana pojedinim detaljima koji su napisani u knjizi, a onda je progovorila i o navodima da ju je Lukas varao sa Anom Sević.

„Mene odavno ne interesuje šta Aca radi, a pogotovo ne šta izjavljuje. Meni je on fascinantan, da se uopšte bavi sa mnom. A, to u vezi sa Anom Sević ili još nekom od akterki u njegovom životu, to morate s njima da vidite. Mene to savršeno ne zanima! Ja sam odavno stavila tačku na to, a on što voli da priča o tome, to dosta govori o njemu. Potpuno je prevaziđena tema u mom životu. Ja ne znam zašto on onda u knjizi piše o nečemu o čemu neće da priča?! Odmah da vam kažem – ne postoji žena koja može da bude razlog za prekid našeg braka. Tu je hiljadu faktora bilo koji su mene doveli do toga da stavim tačku na brak i da čovjeka ostavim. Ana Šević, Sević, kako god da se zove gospođa, koja god, je jedna u nizu. To je jedino što mogu da kažem“, objasnila je Sonja.

Na pitanje da li ima problem sa tim da, ukoliko je istina da ju je varao sa Anom Sević, to i kaže javno, Sonja je rekla:

„Ja ne znam s kim me je varao, pošto ja s njim nisam bila odavno. Tako da, ne mogu da kažem da me je varao. To je njegov izbor s kim je on poslije bio i šta je radio, koga je on vodao po kolima. Ja sam njega ostavila zbog mnogo bitnijih, krupnijih i većih stvari, nego što je bilo koja žena mogla da napravi. Mene to uopšte ne interesuje. Ja neću uopšte da učestvujem u bilo čemu što Aca Lukas izjavljuje. Morate da razumijete moju veliku želju da se konačno oslobodim priča vezano za Acu Lukasa! Mi imamo dijete, čak imamo i sjajan odnos, funkcionišemo fenomenalno. Zašto on stalno ima potrebu da priča o Sonji i tim njegovim silnim pokušajima da me bilo kako uvredi, izazove? Ja imam drugi život. Neću da učestvujem u bilo čemu što on radi. Ali, da će knjigu sigurno prodati u većem tiražu, zato što konstantno priča o nekoj Sonji, to sigurno“, dodala je ona.

Na pitanje zašto Aca neće javno da iznese ime osobe, nego je u knjizi spominje kao “kepeca iz Zvezda Granda”, Sonja je istakla:

„To govori o tom odnosu. Zamislite da ženu s kojom ste nazivate kepecom? Ne znam šta da vam kažem. Šta vi očekujete od mene, poslije pet godina koliko sam ja sama i razvedena od njega? Da li vi mene razumijete? Moja je kazna što sam ostavila Acu Lukasa i on pokušava na sto načina da me kazni zbog toga. Ja sam se vrlo distancirala od svega. Dio cirkusa ne želim da budem. Imam štošta da kažem, ali ne želim“, objasnila je Sonja za medije.

(express/novars)

The post Sonja o navodima da ju je Lukas varao: „Ana Šević ili Sević, kako god jedna je u nizu“ appeared first on Express.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU