Sreli su se na Facebooku 50 godina nakon što ih je sudbina razdvojila – i konačno se vječnali!

Ljubavna priča ovog škotskog para možda će ti zvučati poput izmišljene radnje nekog romantičnog filma Međutim, priča je doista istinita! A društvena mreža Facebook odigrala je značajnu ulogu Naime, na Facebooku se opet pronašao par nakon 50 godina – i konačno su se vjenčali! Tu priču objavio je portal metro, a dirnula je ljude diljem svijeta.

U dobi od 18 godina je George Low zaprosio svoju školsku kolegicu Joan Reid – a ona nije pristala. Potom je George otišao u vojsku te je premješten u Njemačku. Joan nije željela pratiti svog dragog. Zbog toga je škotski par odlučio rastati se. Nakon toga proveli su dugo vremena s drugim partnerima. George je sa svojom prvom suprugom bio 17 godina u braku i najprije živio u Njemačkoj. Potom se preselio u grad Salisbury u Velikoj Britaniji. Tamo je upoznao svoju drugu suprugu. Preselili su se 2007. godine u škotski grad Dundee – u kojem je Joan živjela cijelo vrijeme. Dok je njena ljubav iz mladosti proputovala pola svijeta, ona je također bila u braku sa dva različita muškarca.

Par se pronašao zahvaljujući Facebooku Nakon dugog promišljanja je Joan kontaktirala svoju ljubav iz mladosti Georga putem Facebooka. Problem je bio to što George nije prepoznao njeno ime – jer je ona promijenila prezime. Potom mu je putem chata poslala neke stare fotografije njih dvoje. I uspjelo joj je: George ju je prepoznao te su se dogovorili za sastanak. U travnju 2018. godine našli su se u jednom kafiću. Rasplamsala se stara ljubav te su nakon dva mjeseca počeli živjeti zajedno. Nakon 50 godina od prekida uslijedila je druga prosidba. Kad je George kleknuo pred svoju veliku ljubav kako bi joj postavio pitanje svih pitanja, Joan je bila izbezumljena od sreće. Zaljubljeni kao i prvog dana, otišli su pred oltar i od tada su nerazdvojni.

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU