SRPKINJA PLIVA SA 20 AJKULA „Treba samo paziti da ne uleti ruka ili noga u čeljust“ (VIDEO)

Korisnica ove društvene mreže, Jovana Kvržić, objavila je snimak sa Maldiva na kome se vidi kako pliva sa oko 20 ajkula, bezbrižna i nasmijana.

Kako je napisala, u pitanju su „bebe ajkule“ koje nisu opasne.

Međutim, ona je upozorila da treba paziti da slučajno ne uleti ruka ili noga u čeljust ovih malih nemani, jer, kako napominje, „pretpostavljate kako će to da se završi“.

Bebe ajkule načelno nisu opasne jer se hrane drugim morskim stvorenjima, ali je oko 15.000 gledalaca ostalo zatečeno, a komentari samo pljušte – „Nikad u životu“, „Ne, hvala“, „Isuse ja bih crkla od straha“ i slično.

Hrabra djevojka je u opisu snimka pitala „Da li biste smjeli da plivate sa ajkulama?“, i djeluje kao da je preovlađujući odgovor – negativan.

@jovanakvrzic Da li biste smeli da plivate sa ajkulama? 🦈#maldives #maldivestiktok #visitmaldives #traveltheworld #traveladdicted #travelbucketlist #travelexperience #swimmingwithsharks #maldivesislands #maldivesvacation #extremetravel #travelinspo ♬ Baby Shark – Pinkfong

SRPKINJA PLIVA SA 20 AJKULA „Treba samo paziti da ne uleti ruka ili noga u čeljust“ (VIDEO) appeared first on Aloonline.ba.

aloonline.ba

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU