-11.2 C
Sarajevo
Utorak, 25 siječnja, 2022
Još

  Šta će reći Rada Manojlović: Haris Berković u Beču u „sendviču“ sa Monikom Ivkić i Teom Tairović

  Atraktivna Monika Ivkić, koju je publika širom Balkana upoznala kao  sjajnu učesnicu „Zvezda Granda“, u Beču je predstavila svoj novi album.  Tridesetogodišnja pjevačica, koja je rođena u Gradačcu, na promociju je stigla u luksuznoj limuzini, a zajedno sa njom došli su i Haris Berković i Tea Tairović.

  Haris i Tea imaju duetske pjesme sa Monikom i zato ne iznenađuje što su skupa stigli na ovaj svečani događaj. Jedino je pitanje kako će na sve reagovati Rada Manojlović dok gleda svog dečka između dvije atraktivne i lijepe pjevačice.

  monika ivkic promocija
  - Oglašavanje -

  Za odličnu organizaciju promocije albuma u Beču, u luksuznom restoranu „Semendrija“, zaslužan je Hajrudin Mešanović Rudi, najpoznatiji organizator koncerata u Beču, koji je nedavno osnovao muzičku izdavačku kuću„R-Music stars Production“, a njeni prvi članovi su Monika Ivkić i Tea Tairović.  Ovom prilikom Monika i Tea su predstavile duet „Samo moj“, dok su Monika i Haris Berković izveli zajedničku pjesmu „Neću više da se krijem“.

  monika ivkic promocija1
  monika ivkic promocija3

  Na promociji je bio veliki broj zvanica, među kojima je bio i uspješni biznismen Bahrija Kačapor, kojeg Sarajlije pamte kao vlasnika odlične diskoteke „Aqua“, u kojoj su se 2000-tih godina okupljala najveća muzička imena Balkana. Kačaporu je muzika ostala velika ljubav, tako da iako godinama živi u Beču i bavi se izgradnjom i prodajom nekretnina, redovno posjećuje sve promocije i koncerte u glavnom gradu Austrije. Među zvanicama je bio i uspješni organizator koncerata Semir Delalić, te Mujo Musić, bivši suprug Selme Bajrami.

  Koliko je koristan ovaj tekst?

  Prosjek ocjena / 5. Broj glasova:

  Članak još nema ocjena. Neka tvoja bude prva!

  Žao nam je što vam se članak nije svidio. Trudimo se da budemo bolji!

  Pomozite nam da unaprijedimo sadržaje!

  Recite nam kako možemo poboljšati sajt?

  DRUGI UPRAVO ČITAJU
  spot_img
  TRENUTNO POPULARNO