Šta se dogodilo kada se par beskućnika doselio kod milijunaša

Nakon što su desetljećima živjeli na ulicama Californije, Greg i Mari su dobili ponudu od lokalnog poduzetnika da živi s njim u njegovoj kući vrijednoj četiri milijuna dolara. Ovaj par nikada nije ni sanjao da će jednog dana živjeti u luksuznom naselju Piedmontu.

Iako su živjeli na ulicama par se zavolio i odlučio suprotstaviti onoj ružnoj stvari svijeta. To je privuklo pažnju poduzetnika koji je paru ponudio da žive s njim u njegovoj kući. No postavlja se što se desilo nakon godinu dana života u ovakvim luksuznim uvjetima.

“Ono što me je zaintrigiralo i natjeralo da ih pozovem kod sebe je ljubav između njih dvoje, koja je uspjela da opstane u vjerojatno jednoj od najsurovijih sredina na svijetu” kazao je Tarry McGrath.

Greg je radio kao osiguranje prije nego je izgubio posao, a Marie je radila kao blagajnica. U tom periodu Greg je imao 60, a Marie 50 godina. Njihovo zdravstveno stanje bilo je katastrofalno. Borili su se da prežive.

Milijunaš Tarry McGrath vidio je kolumnu o beskućnicima i javio se novinaru koji ju je napisao sa željom da im pomogne.

U veljači 2019. godine uselili su se kod Terryja. Njegovi su ga stalno pitali da li ga je strah da živi s beskućnicima. No priznaje da mu nije bilo lako da se navikne na njih.

“To mi je pomoglo da se vratim u prošlost jer sam i ja kao dijete bio siromašan. Htio sam da im pomognem i ispravim nepravdu” rekao je McGrath.
Prvih nekoliko mjeseci sve je išlo kako treba, no poslije su nastali problemi. Naime, u Piedmontu živi samo dva posto crnaca. Jednog dana krenuli su na stanicu za bus i susjedi su ih vidjeli i pozvali policiju.

Budući da Mari ima skoliozu voli sjediti na stepenicama, pušiti cigarete i povremeno marihuanu. Prema riječima policijskih službenika susjedi su se žalile i na miris marihuane, a Tarryja su zvali i govorili mu kako su zabrinuti zbog ove situacije, te da se plaše za sigurnost svoje djece.

Par se želio vratiti na ulicu kako ne bi pravili probleme svom dobročinitelju, no on to nije dopustio. Pa se par pokušao uklopiti u zajednicu. Željeli su se zaposliti i dodali da ne žele biti ponovo beskućnici, no ukoliko budu morali vratit će se svom starom domu, prenosi Klix

“Nema šanse da ih pustim da se vrate na ulicu. Većina ljudi koji me dobro poznaju znaju da ih nikad neću izbaciti iz kuće”, rekao je Tarry.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU