Stanojević više nije trener Partizana!

Aleksandar Stanojević više nije trener Partizana, nakon što je dao ostavku.

Oba trofeja završila su u rukama Crvene zvezde, a nakon završetka još jednog “vječnog derbija” u finalu spomenutog kupa Aleksandar Stanojević je podnio ostavku, što je i potvrdio na konferenciji za novinare.

Na pitanje što će reći svojim igračima kad ih vidi, Stanojević je jasan.

Teško da ću ih vidjeti na treningu. Kako vas sve zanima, rekao sam upravi da ću otići ako ne osvojimo naslov. Povući ću se i ostati pri toj odluci. I nakon Čukaričkog sam rekao ljudima u klubu, vidio sam u kojem smjeru to ide, znao sam da ću na kraju sezone dati ostavku i to ću poštovati. O tome sam već obavijestio igračerekao je Stanojević, koji je potom dodao:

Htio sam ovo ostaviti za sutra, ali Kup je institucija u ovoj zemlji… Ali, kad me tako konkretno pitate, ne mogu se složiti. Ponosan sam što sam bio dio ove priče i što sam radio s ovim dečkima. Ne žalim što sam se vratio u Partizan. Bilo je stvari koje su bile zapisane, koje je netko negdje zapisao. Razočaran sam, u 21. stoljeću, što ne znate što je redovito. Mislim da toga nema ni u okruženju, a kamoli da se takve stvari događaju drugdje.


www.sportskacentrala.com

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU