STARA OTKRILA HOĆE LI PRODATI BURME: Evo šta će uraditi s parama

Rijaliti učesnice Jovana Tomić Matora i Anita Stanojlović vjenčale su se prošle godine u Crnog Gori, ali su ubrzo stavile tačku na njihov odnosu u “Eliti”.

Naime, Matora je saznala za njene prevare, a Anita je potom započela romansu sa Anđelom Rankovićem pred kamerama rijalitija. Jovana veoma teško podnosi raskid, te koristi svaku priliku da potkači bivšu.

Ona je sada otkrila šta će uraditi sa njihovim burmama sa vjenčanja nakon izlaska iz “Elite”.

  • Burme ćemo da prodamo u zalagaonici, sigurno može da se uzme 1.500 eura i idemo kod mene da se us*remo, sve ćemo da popijemo – govorila je Matora.

Inače, Tomićeva je jednom prilikom govorila o njihovom odnosu i krahu braka.

Ne znam, ja sam se zaljubila u nju sa svim njenim manama, da sam znala da ima takvu crtu, sad bih ti dala odgovor ne. Prvi put da sam bila sigurna, ja ne mogu da vjerujem da je ona to uradila, lajv u pet ujutru. Na mojoj svadbi je Đedović plakao, vezali smo se za cio život, a ona tada na lajvu, i ona mi se pravdala, a ona tamo… Ja to nisam vidjela ni u knjizi, ja iskreno ne mogu da povratim povjerenje nikada. Ne bih voljela da se razočaram u sve ljude, ali biće veoma veliki stres. Iskreno ja sam podnijela to za razvod, znam da će moje prezime u budućnosti nositi samo moje dijete – govorila je ona.

(Express / Telegraf)

The post MATORA OTKRILA DA LI ĆE PRODATI BURME: Ovo će uraditi s parama appeared first on Express.

Izvor: ( express.ba / TNTPortal.ba )

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU