Starija od njega 20 godina: Ovo je bivša djevojka Milana Marića

Jedan od najpoželjnijih glumaca je nesumnjivo Milan Marić, pa i ne čudi što se toliko pompe stvara oko njegovog ljubavnog života.

Miljenik pripadnica ljepšeg pola intimu čuva strogo za sebe, međutim za njegove izabranice se ipak doznalo, te tako znamo da je bivša djevojka Milana Marića 20 godina starija glumica Nina Violić.

Milan Marić je romansu sa koleginicom započeo neposredno poslije diplomiranja. Tada je on imao 24, a ona 43 godine.

Upoznali su se u Beogradu kada je ona gostovala sa predstavom „Kako smo preživjele”, a potom su vezu nastavili u Zagrebu, gdje je Milan često odlazio sa predstavom „Mali mi je ovaj grob”, prenosi Gloria.

Kada je svojevremeno upitan da prokomentariše vezu sa koleginicom, glumac je rekao da nije očekivao da će ta priča toliko zanimati javnost, ali bivša djevojka Milana Marića i te kako je zanimala njegove obožavateljke.

-Bio sam u vezi sa starijom djevojkom, bio sam i s mlađom, imao sam divne odnose, divne veze s nekim divnim osobama. U svim tim vezama daleko više su me interesovale neke druge stvari, a ne razlika u godinama ili slične trivijalnosti.

Ako se dvije osobe prepoznaju i žele da budu jedna s drugom, ko je taj otac morala, koja je to društvena norma koja će da propiše da to nije u redu? Ali zašto to nekoga zanima? Ljudi bi trebalo da se bave svojim odnosima i ne ulaze u tuđe – govorio je ranije popularni glumac.

The post Starija od njega 20 godina: Ovo je bivša djevojka Milana Marića appeared first on Express.

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU