Strašan zločin u Sloveniji: Ubio roditelje i sestru, nazvao policiju i izvršio samoubistvo

Ljubljanska policija dobila je dojavu o višestrukom ubistvu u prigradskom naselju Janča jučer oko 21 sat piše 24 ur

Po dolasku na mjesto zločina prošli su četiri mrtva tijela, a prvi rezultati istrage kazuju kako je 22-godišnjak hladnim i vatrenim oružjem ubio svoje roditelje (56, 60) i sestru (26), a potom je presudio samom sebi.

Načelnik Odjela za opći kriminal Sektora kriminalističke policije PU Ljubljana Valter Zrinski izjavio je kako je 26-godišnjakinja jučer oko 21 sat nazvala policiju i prijavila nasilno bratovo ponašanje. Nedugo nakon toga policiju je nazvao i sam 22-godišnjak i rekao da je ubio svoju porodicu.

Pripadnici specijalne jedinice požurili su na mjesto zločina gdje su našli beživotna tijela 26-godišnjakinje, 56-godišnjakinje i 60-godišnjaka, ali i tijelo osumnjičenog 22-godišnjaka. Prema dosad dostupnim podacima, on je počinio samoubistvo.

Kriminalističko istraživanje još uvijek traje, policijski službenici žele utvrditi motiv zločina. Osumnjičeni do sada nije optužen niti za jedno krivično djelo, niti postoji naznaka da se radilo o porodičnom sporu. Vatreno oružje bilo je u vlasništvu 60-godišnjeg pokojnika, objasnio je Zrinski.

Kako mještani kažu, u šoku su jer su povezana zajednica i to nitko nije očekivao.

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU