STRAST, POLJUPCI, PAŽNJA Evo šta žene zapravo žele u krevetu

Veliki broj žena ističe da voli kada ih partner ljubi po vratu.

– Ali, bez ostavljanja modrica molim! Nemamo 16 godina – jedan je od komentara.

Skretanje pažnje na vrat je samo početak. Ovo zapravo govori o tome da žene žele više predigre, odnosno nježnosti prije samog seksa.

– Volim da čujem svog muškarca. Volim da znam da uživa i da radim ono što mu odgovara – napisala je jedna od žena.

Muškarci često zapostavljaju auditivne elemente u seksu, a ženama je to zaista bitno zbog samopouzdanja, ali i zbog bolje atmosfere.

– Kada ćutimo veoma je neprijatno. Ne znam o čemu razmišlja, da li mu se sviđa ovo ili zamišlja nekog drugog – prokomentarisala je jedna od čitateljki foruma.

– Voljela bih da moj partner ima otvoreniji stav prema novim stvarima i da više istražuje. Iste stvari će nam brzo dosaditi.

Kako bi zauvijek održali strast i seksualnu napetost koju ste imali na početku veze potrebno je istraživati i isprobavati nove uzbudljive stvari.

– Nedostaje mi nježnosti nakon seksa. Čim smo gotovi, on se okrene ili počne da radi nešto skroz nepovezano i zaboravi na mene – požalila se jedna od čitateljki.

Mnogi su saglasni s tim da je nježnost nakon seksa podjednako važna kao i predigra. Zaslužujete da budete zadovoljni, a vaš odnos uvijek treba da bude iskren, pogotovo kad je seks u pitanju. Ignorisanje nezadovoljstva može da dovede do ozbiljnih problema u kvalitetu vašeg odnosa, prenosi B92.

STRAST, POLJUPCI, PAŽNJA Evo šta žene zapravo žele u krevetu appeared first on Aloonline.ba.

aloonline.ba

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU