SUDBINA KUCA NA VRATA: Kome se smiješe ljubav i brak u 2024. godini

Do predstojeće 2024. godine ostalo je nešto više od mjesec i po dana, ali sudeći po nagovještajima astrologa bit će ovo prelomna godina za mnoge horoskopske znake. Ono što zanima gotovo sve je ljubav i tu se se stvari mijenjaju na bolje. Bit će zaljubljivanja, novih veza, parova koji će ozvaničiti dugogodišnju ljubav ali i onih koji kojima je sudbina namijenila da konačno upoznaju srodnu dušu i ubrzo se vjenčaju.

Ovan

Vaša avanturistička i strastvena priroda vas čini jednim od najvećih kandidata za brak u 2024. Niste od onih koji će odustati od izazova, a vaša odlučnost i entuzijazam su nevjerovatno privlačni potencijalnim partnerima. Dok je 2023. možda bila godina samootkrivanja naredna obećava posvećenu vezu. Vaša intenzivna ljubav prema životu odvest će vas do partnera koji dijeli vašu želju za avanturom.

Bik

Vaša odanost i nepokolebljiva posvećenost partneru s kojim ste u vezi rezultirat će vašom željom da ljubavnu romansu podignete na viši nivo. Imate duboku želju za stabilnošću i sigurnošću, a sljedeća godina bi mogla biti savršeno vrijeme za izgradnju trajnog partnerstva. Vaša praktična i strpljiva priroda bit će vam od velike koristi u potrazi za srodnom dušom, a kada odaberete ona je to za cijeli život. Zvijezde će uslišiti vaše molbe donoseći vam u 2024. godini ljubav za kojom ste tragali cijeli život.

Rak

Rakovi se posljednjih godina osjećaju kao da tapkaju u mjestu. Njihova žudnja za ljubavlju je gotovo opipljiva, a sudbina je konačno na vašoj strani u 2024. Očekujte ispunjenje i najtajnijih želja na polju ljubavi, duboku povezanost i harmoničan dom pun ljubavi. U 2024. vaša sposobnost da se povežete na emotivnom nivou dovest će vas do značajne veze koja bi mogla da dovede do braka. Vaša intuicija i brižna priroda će vas odvesti do partnera koji vas zaista razumije i cijeni, a takvi se rijetko sreću.

Vaga

Skloni ste stalnom ocjenjivanju i procijenjivanju u pokušaju da svoj život dovedete u savršen balans. U 2024. poklopit će se sve kockice i ljubav kuca na vaša vrata. Po prirodi ste diplomata, imate sposobnost da stvarate ljubavne i harmonične veze, pa će ovaj vaš talenat doći do izražaja u narednoj godini. Vaš šarm i harizma bez problema će privući potencijalne partnere, a na vama je samo da izaberete onog ko najviše odgovara vašim strogim kriterijima. Vaša želja za posvećenim partnerstvom se može ostvariti i do kraja 2024. ćete se naći u braku punom ljubavi i harmonije.

Škorpija

Strastvene Škorpije teško se odlučuju na tako ozbiljan korak kao što je brak, ali kad odluče da se vjenčaju nema te sile koja ih može spriječiti da ono što su zamislili i ostvare. U predstojećoj godini vaša magnetna aura i odlučnost mogu vas odvesti do ljubavi koja je duboka i trajna. Ne plašite se da prodrete u dubinu svojih emocija, a ova spremnost da istražujete pomoći će vam da se povežete sa partnerom na dubokom nivou, piše Astrotalk.

The post SUDBINA KUCA NA VRATA: Kome se smiješe ljubav i brak u 2024. godini appeared first on Express.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU