ŠUMAHEROVA BIVŠA U EPICENTRU SKANDALA: Sin ne razgovara sa mnom

Kora Šumaher, bivša supruga Ralfa Šumahera, nedavno je otvorila profil na sajtu za odrasle, što članovi poznate porodice nikako nisu podržali, naprotiv, užasnuti su njenom idejom.

Otkrila je da i njen dvanaestogodišnji sin David ne želi da razgovara s njom zbog najnovijeg postupka, iako navodi da je njihov odnos prouzrokovan razvodom, a ne njenim nedoličnim ponašanjem.

 -David i ja trenutno ne razgovaramo. Opet me je svuda blokirao. To je veoma bolno za mene. On je moje dijete i mislim da svaka žena koja je u takvoj situaciji može da me razumije. Prošlo je više od godinu dana otkad sam ga posljednji put vidjela i razgovarala s njim. Prošle godine sam jednom smjela da dođem na njegovu trku. Još uvijek me jako boli što se moj dečak toliko udaljio od mene nakon razvoda. Ne znam zašto – ispričala je i poslala mu poruku:

-Voljela bih da mu kažem koliko sam ponosna na njega i da ga volim svim srcem. On je moj sin, moje jedino dijete. Uvijek ću biti tu za njega. Nije važno kada, uvijek me može nazvati.

Kora je, inače, glumica, model i voditeljica, ali je najpoznatija kao bivša supruga Ralfa Šumahera, s kojim je bila u braku od 2001. do 2015. godine.

Nekoliko puta se u prošlosti fotografisala za muške magazine, a neposredno prije nego što se udala u javnosti su se pojavile njene gole fotografije.

The post ŠUMAHEROVA BIVŠA U EPICENTRU SKANDALA: Sin ne razgovara sa mnom appeared first on Express.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU