Supruga Zdravku Čoliću zamjera samo jedno: To ne mogu da promijenim

supruga zdravku čoliću zamjera samo jedno: to ne mogu da promijenim


Supruga Zdravka Čolića ne voli javno da se eksponira, iako sve zanima ko je žena koja je osvojila srce legendarnog pjevača za kim je uzdisao cio region.

Supruga Aleksandra sa kojom ima dvije ćerke ne voli da se pojavljuje u javnosti, ali sada je pjevač otkrio šTa mu ona najviše zamjera.

Pjevač Zdravko Čolić inače nije neko ko je sklon skandalima i svoju porodicu čuva od očiju javnosti iako ponekad iskrsne neka informacija kao što se desilo ovaj put.

“Supruga se najviše ljuti na mene što sam popustljiv prema ćerkama. Ona ne može da shvati da sam ja tako mekan prema njima i da ne mogu da im kažem ne, dok je ona uglavnom stroga”, iskren je bio.

Tom prilikom pjevač je objasnio i kako se njegove ćerke nose sa slavom koju on uživa.

“Una je svjesna ko joj je tata, za razliku od Lare, koja je mlađa. Ona shvati da joj tata nije tamo neki koji sjedi na kauču, tek kada joj drugarice traže kartu za koncert”, objasnio je za “Ekskluzivno”.

Čuveni Čola je ranije za magazin “Hello” rekao kako ga je osvojila njegova supruga.

“Svaki muškarac voli da neko brine o njemu. Mislim da je to bilo presudno. Upoznali smo se davnih dana u Makarskoj, Aleksandra je studirala u Beogradu, nastavili smo da se viđamo, s vremenom smo počeli da se zabavljamo. Osvojila me je jednostavnošću i privrženošću. Posvetila mi se, misli o meni, brine, sjekira se… Čovjek nekako prepozna osobu koju bi opet rado vidio, uhvati neku emociju koja bez riječi govori da joj je stalo do njega. To ne mogu da objasnim jer može pred tobom biti najljepša i najpametnija žena a da jedva čekaš da odeš od nje. Viša sila određuje zašto su neki ljudi zajedno, a drugi nisu. Sandrina i moja aura su se prepoznale, to je vjerovatno bilo sasvim dovoljno za ulazak u neku novu dimenziju”.

(Cdm.me)Izvorni članak

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU