Šurbatović je otkrio gdje je baza reprezentacije i dao važne informacije za navijače

Nogometna reprezentacija Srbije bit će u skupini C s Engleskom, Danskom i Slovenijom na Europskom prvenstvu u Njemačkoj.

FSS je odmah nakon žrijeba počeo raditi na važnim poslovima vezanim za organizaciju boravka reprezentacije u Njemačkoj, a glavni tajnik Jovan Šurbatović otkrio je gdje će se nalaziti baza reprezentacije.

Napravili smo prvi izbor, sada se sve zna, u nedjelju krećemo za Frankfurt pa za Mainz i Augsburg. I tu će nam biti baza, u jednom od ta dva grada, jer to smo gledali, uvjeti, hoteli, tereni su izuzetni, tako da ćemo vrlo brzo sve definirati..

Šurbatović je dao i važne informacije za navijače o kupovini ulaznica za utakmice.

Organizacijski, mi kao Udruga smo se već pripremili, vrlo brzo ćemo našim navijačima dati sve servisne informacije vezane za kupnju ulaznica putem naše web stranice. Ono što znamo je da od 4. prosinca počinje prodaja ulaznica, a naši navijači mogu računati na zajamčenih 10.000 ulaznica za svaku utakmicu. Gelsenkirchen ima kapacitet od 50.000 mjesta, dobro je što dvije utakmice igramo u Münchenu, na jednom od najvećih stadiona, Allianz Areni, kapaciteta 67.000 mjesta. Tako da ćemo imati značajnu podršku, veliki broj naših ljudi živi i radi u Njemačkoj, a interesovanje za Srbiju među našim navijačima za put u Njemačku je zaista veliko. Apeliram na sve da se prijave na vrijeme, ulaznice se kupuju isključivo preko stranice UEFA-e, a mi ćemo im omogućiti brzi pristup putem naše stranice sa svim servisnim informacijamazaključio je glavni tajnik FSS-a.

www.sportskacentrala.com

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU