Sutra izmjena režima saobraćaja radi odigravanja utakmice na Koševu

Ministarstvo saobraćaja Kantona Sarajevo dalo je saglasnost FK „Sarajevo” za privremenu izmjenu režima saobraćaja radi provođenja mjera osiguranja održavanja fudbalske utakmice za nedjelju, 5.novembra, u vremenu od 16.30 do 22.30 sati.

Izmjena se sastoji od potpune obustave saobraćaja u ulici Patriotske lige – obilaznica pored Olimpijskog stadiona „Asim Ferhatović Hase”, od ulice Patriotske lige do ulice Betanija u navedenom vremenu, osim vozila pod pratnjom, vozila policije, vatrogasnih vozila i vozila medicinskih službi, odnosno drugih komunalnih službi u funkciji građana.

Alternativni pravac odvijanja saobraćaja za vrijeme obustave jeste ulica Betanija i to od spoja sa saobraćajnicom Alipašina do spoja sa saobraćajnicom Patriotske lige (krak pored Zoološkog vrta Pionirska dolina).

Regulaciju toka saobraćaja na dijelu potpune obustave saobraćaja i raskrsnicama na kojima se saobraćaj usmjerava u alternativne pravce vršit će pripadnici MUP-a Kantona Sarajevo, saopćila je Služba za protokol i press Kantona Sarajevo.

www.tvsa.ba

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU