SVAKA ČAST/ Živinička kompanija ‘JEESA’ donirala pet hiljada zaštitnih maski

Od kada je počela s radom prije 11 godina živinička firma JEESA doo povećava proizvodnju namještaja, a time i broj zaposlenih. Ova društveno odgovorna firma nedavno je počela proizvodnju zaštitnih maski i tako dala svoj doprinos borbi protiv korone virusa, a svu proizvodnju će donirati onima kojima je to najpotrebnije.

O proizvodnji i donaciji zaštitnih maski tehnički direktor firme JEESA doo Semir Butković kaže:

“Proizvodni program firme obuhvata široku paletu proizvodnje tapacirankog namještaja i u cilju praćenja zahtjeva tržišta stalno proširujemo prodajne programe i u skladu sa aktuelnim trendovima,vodimo računa o dizajnu, kvaliteti, te rokovima isporuke naših proizvoda. Takođe nam je cilj da svojim kvalitetom namještaja ostalim proivođačima postanenemo uzor,a svojim kupcima siguran partner u izgradnji boljeg kvaliteta življenja.

svaka čast/ živinička kompanija 'jeesa' donirala pet hiljada zaštitnih maski

Orjentisani smo uglavnom za izvoz i to 70 odsto proizovda, dok ostalo plasiramo na domaće tržište u okviru našeg salona i drugih prodajnih kuća.U ove teške dane prešli smo na dodatni program, tj. proizvodnju zaštitnih maski i prvih 5 hiljada smo donirali, tako da nastavljamo dalje s proizvodnjom maski i to je naš doprinos borbi protiv korona virusa”, kazao je Butković, koji ima veliko iskustvo i stručnost kada je u pitanju proizvodnja namještaja.

Firma JEESA doo danas zapošljava 150 radnika i svi oni žele dati svoj doprinos u borbi protiv korona virusa. Prvu donaciju od 5 hiljada zaštitnih maski obezbijedili su za UKC Tuzla, Domu zdravlja Živinice, PU Živinice, Kriznom štabu Živinice i Upravi za inspekcijske poslove TK. (zivinice.ba)

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU