Svaki kraj je novi početak: “King Kong” se vraća tamo gdje je ostavio najdublji trag?!

Giorgio Chiellini od utorka je bivši nogometaš. Legendarni Talijan, europski prvak čiji vedri duh nikada ne biste povezali s ratničkim karakterom, u 40. godini života najavio je kraj karijere.

Uz europsko zlato, pamtit će i devet uzastopnih naslova Serie A, pet talijanskih kupova i superkupova s ​​Juventusom te MLS kup i trofej prvaka regularne sezone u Los Angeles FC.

Nogomet je bio najljepše i najintenzivnije putovanje u mom životu. Bio mi je sve, ponudio mi je jedinstveno i nezaboravno putovanje. Sada je vrijeme za otvaranje novih poglavlja i pisanje drugih važnih, uzbudljivih stranicapoetski se izrazio Chiellini.

Chiellini je zapamćen kao jedan od najcjenjenijih stopera svoje generacije, staromodan, hladnokrvan, agresivan stoper s poznatim nadimkom ‘King Kong’ – kako su ga nekoć zvali u Juventusu jer je golove slavio udarajući šakama po njegova prsa.

Paralelno s nogometnom karijerom, Chiellini je 2010. u Torinu diplomirao ekonomiju i trgovinu, a sedam godina kasnije specijalizirao je poslovnu administraciju.

Vjeruje se da će i nakon karijere nastaviti raditi u nogometnoj garnituri, a mnogi su sigurni da ga čeka novi posao tamo gdje je ostavio najdublji trag – u Juventusu.

Tako bi romantična priča o “Bianconerima” i pravom nogometnom džentlmenu mogla ispisati novi početak.

www.sportskacentrala.com

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU