6 C
Sarajevo
Utorak, 21 ožujka, 2023

SVE SAM PRIZNALA ZBOG NJE: MC Aleks u suzama zbog Matore

MC Aleks je razgovarala sa Drvetom Mudrosti o njenom odnosu sa Jovanom Tomić Matorom. Naime, Aleks je priznala da li vidi sebe u vezi sa Matorom nakon Zadruge 5 :

-Mislim da ovo Jovani nije dovoljno. Njeno ponašanje od sinoć kada sam joj najavila razgovor o cijelom našem odnosu, njeno ponašanje je bilo katastrofalno. Nekako mi je njen nastup i njeno ponašanje mi govori da će ispasti neki skandal i svađa. Mislim da vjeruje ona meni, ali smatram da je ona mene lagala da ona mene razumije, ja smatram da me ne razumije. – rekla je Aleks.

Sada ćeš vidjeti kako će se stvari odvijati – reklo je Drvo.

-Ja znam da meni ljudi neće vjerovati kada budem pričala sa njom. Ja nju jesam zavoljela, i vezala sam se za nju, i posvetila sam se tom odnosu čitav period mog boravka tu. Sve sam bazirala ka njoj, i da je volim, volim je.. To znam… Ali da li je volim u smislu emotivnog partnera ne znam. Ja sam htjela sve da ostvim mimo kamera i da vidim da li je to iskreno i da li je to prava ljubav, ali ona meni to nije vjerovala.Meni je to trebalo jer bih ja razgovarala sa svojom majkom i rekla joj kako stvari stoje, a onda krenula da se borim za taj odnos. Jovani je bilo drago kada sam ja priznala to, iako je znala da je u mojoj porodici haos. Ne znam što je onako reagovala sinoć, ali vidjećemo. Stigla nam je torta od podrške i ja im se zahvaljujem, sve je divno, a kako će se stvari na dalje odvijati ne znam, ali mislim da neće biti lako. – pričala je Aleks na ivici suza.

(Express/Pink)

The post SVE SAM PRIZNALA ZBOG NJE: MC Aleks u suzama zbog Matore appeared first on Express.

Koliko je koristan ovaj tekst?

Prosjek ocjena / 5. Broj glasova:

Članak još nema ocjena. Neka tvoja bude prva!

Kako ovaj članak smatrate korisnim...

Pratite nas na društvenim mrežama

Žao nam je što vam se članak nije svidio. Trudimo se da budemo bolji!

Pomozite nam da unaprijedimo sadržaje!

Recite nam kako možemo poboljšati sajt?

MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU