SVE SE ZNA: Da li je on potencijalni pobjednik Zadruge?

U Bijeloj kući tokom “Pitanja novinara” otvorene su brojne teme, a Lepi Mića je tom prilikom isprozivao Miljanu Kulić i njenog dečka Nenada Macanovića Bebicu.

– Kaži mi kako komentarišeš Miljanu, Zolu i Bebicu – glasilo je pitanje.

– Miljana je sebe upropastila, govorila je da je časna, ovaj put je pokazala stvari koje nisu časne. Bebica nema ni dostojansta ni ponos, izgubio je smisao za svoj život, on je kao neka krpa, izgubio je smisao za život i sve… Bebica je izgubio priču, ne zna što je došao ovdje, ima kući djecu i ženu, prijatelje, ne znam kako ga gledaju spolja. Zola je sebi dozvolio neke stvari koje sebi nije smio. Bebica je pokazao u jednom momentu da je elokventan, razuman je. Sjećam se na bazenu da je sjedio i pričao nešto, bio je interesantan, a onda se vratio na stare staze poltronstva, gura kolica, masira noge – rekao je Mića, pa nastavio:

– Finale cijele priče posle Miljaninog seksa sa Zolom, on je dobio strašne batine još mu kaže kako je smio da gleda klipove. Ona se sa njim igra kao sa igračkom. Ja sam dao neki komentar, između njih postoji nešto zašto on neke stvari radi. Miljana može da radi šta hoće, on trči za njom. Ili želi da se dokazuje Siniši i Mariji, ili je sa ženom bio agresivan, pa sada hoće da dokaže da je tolerantan. Miljana radi užasne stvari, istuče ga kao vola u kupusu, zabrani mu da gleda klipove, on poslije svega kaže da joj oprašta stvari, sad joj vjeruje 50%, ali dokazuje i dalje da mu je stalo do nje. Pitanje je šta je njegov cilj, on je osjetio čari javnog života – priča Mića i dodaje:

sve se zna: da li je on potencijalni pobjednik zadruge?

-On gleda naslovne strane, većina zadrugara se vodi tim stvarima. Bebica je shvatio da je Miljanin nastup u Zagrebu bitan, on je bio u bekstejdžu, njemu sve to odgovara, nije lako biti dečko Miljane Kulić. Da je Miljana neko ko radi kao kuharica ne bi trpio batine. Da je voli da, ali mu odgovara medijska pažnja… Zanio se toliko u svojoj priči da je svemoćan, on je Čak Noris u svojoj glavi, toliko ga je ponijela javna scena da on misli da može sve da radi i na kraju da će da pobijedi jer je narod uz njega… Miljana i dalje voli Zolu, to se vidi… Bebici nema pomoći, on leti u nekoj svojoj kapsuli i brodu – pričao je Lepi Mića, a da li je Bebica zaista pobjednik “Zadruge 5”, ostaje nam da vidimo…

(Express/Espreso)

The post SVE SE ZNA: Da li je on potencijalni pobjednik Zadruge? appeared first on Express.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU