SVI OSTALI ŠOKIRANI Ljubavnica upala na svadbu ni manje ni više nego u vjenčanici (VIDEO)

Ako varate svog emotivnog parnera, jasno je da će sve to jednom doći na „naplatu“ i da će se sve kad-tad saznati.

Kada muškarac vara, često je slučaj da ljubavnica bude ta koja koja je na kraju povrijeđena jer je željela nešto više od povremenog viđanja.

Na snimku koji kruži Tviterom vidimo ženu odjevenu u bijelo kako nervozno ulazi u prostoriju u kojoj su okupljeni ljudi. Ona ubrzo zatim pravi scenu, dok muškarac pokušava da je smiri i udalji. U pozadini se čuje prvo žamor ljudi, a onda i sve glasnija graja i navijanje. Saznajemo da je čovjek koji se sa ženom raspravlja mladoženja, a onda se na snimku pojavljuje i druga dama odjevena u bijelo, mlada, koja stoji mirno kao da joj ništa nije jasno.

Mladoženja pokušava da izbaci svoju ljubavnicu iz prostorije, ali u tome ne uspjeva, te mu jedna od gošći pritiče u pomoć, kako bi ženu koja je van sebe urazumili i istjerali sa vjenčanja. Epilog ove situacije još ne znamo, ali smo sasvim sigurni da je mladoženja koji voli da “šara” imao štošta da objasni svojoj supruzi, ako je do vjenčanja uopšte i došlo.

Kao i uvijek, najzanimljiviji su komentari koji stoje ispod ovakvih videa, a mi vam donosimo samo neke od reakcija ljudi sa društvenih mreža:

– Ova žena je legenda! – napisao je jedan čovjek u komentaru.

– Zamislite ovaj zaplet: Ona je sa njime bila više od 7 godina, a on želi da oženi djevojku koju je upoznao prije pet mjeseci – dodao je drugi.

– Ljubavnica je odlično obavila svoj zadatak, a kum zaslužuje momentalan otkaz –  nizali su se komentari

SVI OSTALI ŠOKIRANI Ljubavnica upala na svadbu ni manje ni više nego u vjenčanici (VIDEO) appeared first on Aloonline.ba.aloonline.ba

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU