SVI SE PITAJU KO JE NOVA SNAHA LEPE BRENE: Viktor misterioznu brinetu privatnim avionom odveo na putovanje

Mlađi sin Lepe Brene, Viktor Živojinović, često je bio u središtu pažnje javnosti zbog svojih veza s poznatim djevojkama s javne scene.

Iako o svom privatnom životu ne govori često u javnosti, ono što se zna jest činjenica da je bio u vezi s poznatom srpskom mladom glumicom Milicom Tomašević. Ipak, čini se da par nije našao zajednički odnos, pa je ta veza brzo okončana.

Osim nje, u njegov ljubavni staž upisana je i vizažistica Sandra Miljaković s kojom je također bio u ljubavnoj vezi, ali ni ona nije bila ona prava.

svi se pitaju ko je nova snaha lepe brene: viktor misterioznu brinetu privatnim avionom odveo na putovanje

Čini se da je Viktor malo zapostavio svoj ljubavni život u posljednje vreme i posvetio se sudjelovanju u organizaciji i podršci velikim koncertima koje je njegova snaha Aleksandra Prijović održala diljem regije. Sad je ipak, čini se, došlo njegovih 5 minuta. Naime, on je na Instagramu podijelio crno-bijelu fotografiju sa zgodnom brinetom pored svog privatnog aviona.

On je ipak samo želio svima zagolicati maštu jer je svojoj novoj djevojci stavio srce preko lica, pa se ne može razaznati o kome je riječ i dolazi li djevojka također iz poznatog svijeta. Par se spremao za put na daleku destinaciju gdje su proveli novogodišnju noć. Čini se da ćemo još malo morati sačekati da vidimo ko je zapravo nova Brenina snaha.

The post SVI SE PITAJU KO JE NOVA SNAHA LEPE BRENE: Viktor misterioznu brinetu privatnim avionom odveo na putovanje appeared first on Express.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU