SVJETSKI MEDIJI BRUJE O KONCERTU MILICE PAVLOVIĆ: Jedan detalj im privukao posebnu pažnju

Jedna od najpopularnijih pjevačica u regionu, Milica Pavlović, proteklog vikenda održala je svoj prvi solistički koncert u Štark Areni.

Ovim spektaklom pred oko 20.000 ljudi Milica je započela svoji regionalnu turneju “Lav”, koja je od strane publike proglašena za pravi spektakl. Da se dobar glas daleko čuje potvrdilo se i na Miličinom primjeru, pa je tako interesovanje za njen koncert u Beogradu došlo i od strane svjetskih medija.

Posebno se istakao čuveni kanadski medij BNN Correspondents, koji je pjevačicu predstavio kao zvijezdu ozbiljnog ranga, a u tekstu su posebno istakli da je Milica održala koncert koji je trajao tri i po sata, da je zajedno sa plesačima izvela zahtjevne koreografije, ali i da je sve vrijeme pjevala uživo.

Veoma zapaženo je prošao i dio nastupa kada je Milica završila numeru “Dajem godinu” i uzela palice za bubnjeve u ruke, što je kod publike u “Štark Areni” izazvalo posebno oduševljenje i euforiju.

@balkanska_kafana_

Milica Pavlovic svira bubnjeve na svom koncertu u Areni #fyp #tiktok #viral #srbija #srbijatiktok

♬ original sound – Balkanska kafana👑

Pavlović je u toku kampanje u više navrata istakla da će publici predstaviti još jedan svoj talenat, a sada je jasno da je riječ o sviranju bubnjeva.

-Poslije prvog časa sam mislila da ću odustati od ideje da sviram bubnjeve. Čas je trajao četiri sata, sve me je boljelo poslije toga, ruke, cijelo tijelo… zujalo mi je u ušima. Mislila sam da ja to ne mogu. Međutim, nekoliko dana kasnije sam se zainatila i riješila da savladam ovu vještinu. Nije bilo lako, išla sam na časove jednom nedjeljno i mislim da sam savladala ono što mi je bilo potrebno za koncert. Imala sam veliku tremu u ‘Areni’ kad sam sjela za bubnjeve, plašila sam se da nešto ne uprskam… ali dobro je prošlo – istakla je Milica.

The post SVJETSKI MEDIJI BRUJE O KONCERTU MILICE PAVLOVIĆ: Jedan detalj im privukao posebnu pažnju appeared first on Express.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU