Svu težinu svijeta urezao u kožu: Božo Vrećo pokazao mišićavo nago tijelo i otkrio moćnu simboliku ožiljka

Pjevač Božo Vrećo odrastao je sa majkom i dvije starije sestre, a oca je izgubio kada je imao samo pet godina.

Majka Mila je slikarka i uvijek mu je pružala podršku da se bavi umjetnošću i bude ono što jeste. Starije dvije sestre su takođe bile nesebično uz njega tokom odrastanja, ali i razvoja njegove karijere.

Vrećo je na društvenoj mreži Instagram istakao da je uradio novu tetovažu na svom tijelu, kao i da i ona nosi duboko, mističko značenje.

– Onaj što stvori mene a i tebe je onaj kome tajne sve odajem… Iskreno prijateljstvo sa Miroslavom, sjajnim umjetnikom iz Banjaluke kojeg sam jednom prilikom upoznao na letu za Amsterdam i juče smo proveli cijeli dan zajedno. Na mom tijelu svaka riječ i svaki simbol, sve slavi Boga i zahvaljuje mu. Ćirilično Miroslavljevo pismo ovaj put i te tri riječi koje nose svu težinu svijeta, posebno ovog krvavog kojeg gledamo ,živimo, osjećamo i saosjećamo. Ostaje molitva Njemu, samo Njemu – napisao je Božo uz fotografiju svog nagog išaranog torzoa.

The post Svu težinu svijeta urezao u kožu: Božo Vrećo pokazao mišićavo nago tijelo i otkrio moćnu simboliku ožiljka appeared first on Express.

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU