TAJNA ČUVANA 38 GODINA: Isplivali detalji veze Zdravka Čolića i Doris Dragović

Početkom osamdesetih jedna vatrena crnka zapalila je muzičku scenu. Doris Dragović, tada članica grupe “More”, nikog nije ostavljala ravnodušnim, posebno poslije 1986, kada je uplovila u solo vode. O njenom životu, naročito emotivnom, plele su se različite priče koje nikad nije demantovala. Štaviše, činilo se i da su je zabavljale. Prašina se stišala kada se 1990. godine udala za vateprolistu Marija Budimira, s kojim je i danas u srećnom braku.

Šuškalo se sredinom osme decenije prošlog vijeka da je “imala nešto” sa još jednom velikom zvijezdom, Zdravkom Čolićem. On je važio za neumornog zavodnika, vezivali su ga za svaku ženu koja bi prošla pored njega. A kada se temperamentna Splićanka pojavila u spotu za njegovu pjesmu “Ti može sve, al’ jedno ne”, neki su stavili prst na čelo. Doris i Zdravko čak su i na snimanju hita “Za milion godina” stajali jedno pored drugog, što je rasplamsalo šuškanja.

Mnogo godina kasnije Čola je objasnio o čemu se, zapravo, radilo.

-To je bio šou „Ti si mi u krvi“, koji smo snimali u Deliblatskoj pješčari i Novom Sadu. Nedavno smo se sreli na zagrebačkoj televiziji, a Doris mi je u šali rekla: „Ja sam Ruška, sjećaš se?“ Naime, bila je Ruška u istoimenom spotu. Tada je pjevala u splitskoj grupi „More“. Bila je vrlo zgodna, malo smo očijukali, bilo mi je slatko. Žao mi je što je većina tog materijala izgubljena – rekao je legendarni pjevač svojevremeno za “Večernje novosti”.

(Express/cdm.me)

The post TAJNA ČUVANA 38 GODINA: Isplivali detalji veze Zdravka Čolića i Doris Dragović appeared first on Express.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU