Takmičarka poljubila Bosanca: „Ovo sam htjela odavno da uradim“

Jelena Glišović i Nikolina Perković napravile su pravi šou u „Zvezdama Granda“. Nikolina je nakon nastupa neočekivano prišla Bosancu i poljubila ga, a on se istopio od sreće i uputio joj niz komplimenata.

Kako je Dragan posljednji dao glas, a Nikolina to nije očekivala, poželjela je da mu priđe i da ga poljubi kako bi mu se zahvalila na podršci.

– Hvala vam Dragane, ljubim vas. Još niste došli na jagnjetinu. Dragi gospodine Bosanac, ja sam ovo htjela odavno da uradim, s obzirom da niste htjeli da budete moj mentor, zahvaljuljem se – rekla je ona i poljubila ga.

Nakon ovog gesta, Boske je morao da uzvrati istom mjerom, pa je rekao Nikolini da će je od sada podržavati.

– Podržavaću te i vrlo kritikovati. Nemoj se viđati sa Đoletom često, ti si tek sada propjevala. Veliko mi je zadovoljstvo da dođem na tu jagnjetinu.

Kada su se strasti malo smirile, Bosanac je ponovo dobio riječ, pa je na ponovo nahvalio takmičarku i rekao da je imala i neke loše momente tokom pjevanja.

– Prva takmičarka lijepo i vrlo obećavajuće, ali ne znam koliki je tvoj raspon glasa. Druga takmičarka, divno, lijepo, druga pjesma loša u modulaciji, penjanje i sam kraj. Da ne govorim dalje – dodao je Boske.

Marija je bila mišljenja da je ovaj duel bio dosadan i da su obje mogle da pokažu više energije i da su bile mlake tokom pjevanja.

Ana i Ceca su se saglasile da su obje takmičarke bile dobre, ali i istakle da bi Nikolini možda bolje ležale neke stara dalmatinske pjesme.

Na kraju je Dorđe kao Nikolinin mentor dao svoj komentar i otkrio da je Nikolina bila bolesna i da večeras nije mogla da pokaže sve šta zna.

– Nikolina je mrtva bolesna, znam kako pjeva drugu pjesmu, slušao sam je. U ovom stanju ne znam kako je izvela pjesmu i ovako. Treba da poludimo, da budemo jači i bolji – zaključio je Đole.

(express/grand)

The post Takmičarka poljubila Bosanca: „Ovo sam htjela odavno da uradim“ appeared first on Express.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU