TALENTOVANI SRPSKI MMA BORAC ZAPREPASTIO REGIJU: Sprema se moja likvidacija

Maskirani napadač je u petak navečer upao u stan neporaženog i perspektivnog srpskog MMA borca Marka Bojkovića (22) i pretukao njegovu djevojku, koja je hospitalizirana, i pritom joj navodno poručio: “Pozdravi Bojkovića, neće još dugo, mi ćemo ga ušutkati.”

Bojković je trenutno na 5-0 omjeru u karijeri i predviđa mu se UFC budućnost.

Bojković se sada obratio svojim obožavateljima na Instagramu, tvrdeći da se sprema njegova likvidacija: “Dobio sam pouzdane informacije iz policijskih izvora da je moj život ozbiljno ugrožen i da postoji čak velika mogućnost da se sprema moja likvidacija. Ovo nije šala, moj pravni tim sprema detaljnu krivičnu prijavu i uskoro će javnost biti obaviještena o svemu kroz medije.


Znat će se tačno ko stoji iza toga, sve ostaje zabilježeno i, ako se meni nešto desi, svi ćete znati tačno ko je to uradio. Objavit ću tačno ime i prezime čovjeka i ostalih koji stoje uz njega, tako da će biti velikih potresa. Ja sam prije svega borac i sportaš i meni ovakve stvari nisu potrebne, ali ja neću sjediti i čekati da neko ubije mene ili nekog mog bliskog.”novi.ba

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU