Tara nasrnula na Miljanu, obezbjeđenje je moralo da odreaguje!

tara nasrnula na miljanu, obezbjeđenje je moralo da odreaguje!


Miljana Kulić željela je u emisiji “Gledanje snimaka” da prokomentariše to što je Nenad Aleksić Ša zabranio Tari Simov da se druži sa Rialdom Karahasanović i ide sa njom na Rajsko ostrvo.

– Ša odlično zna sa kim se Tara druži, zabranio joj da se vidi na nju. Sada se ljuti na nju što sa damama sumnjivog morala ide na ostrvo. Rekao joj da neće ići sama da se vidi sa Sorajom, nego samo sa njim. A on je ušao sa istom takvom djevojkom u vezu pričala je Miljana.

– A kad je Rialda trovala Taru protiv Ša – pitao je Milan Milošević.

– Ja nikad nisam pričala protiv njih – rekla je Rialda.

– Uvijek je bila protiv mene. Gledam je kako tješi Taru i priča protiv mene. Tara posluša njih… Svaka čast Ermini i Nataši što ne idu – dodao je Ša.

– Tara je rekla da će ići bez njega sa Sorajom na ljetovanje bez njega, zbog toga se naljutio i rekao da neće ići sama. Sada isto, sa damama sumnjivog morala koje idu na Rajsko ostvu neće da joj da – rekla je Miljana.

Ko su te dame – upitala je Sandra.

– Sanja, Milica, Maja. Milica je iz svijeta prostitucije, Sanja katalog, Maja nije, jer joj Taki daje novac… Nataša… I u pravu je Ša, ali ne može Taru da mijenja iz korjena, ne zna sa kim je u vezi. Ana Korać i Soraja su joj društvo, šta očekuješ? To su njene drugarice, vesele djevojke. Ana je prostitutka. Za Soraju ne znam, za Anu znam – pitala je Kulićeva.

– Sara i Ana neka pokrenu tužbe. Za Saru ću ti j*bati mamu – rekla je Tara i pljunula Miljanu.

Obezbjeđenje je bilo u pripravnosti zbog Tarinog agresivnog ponašanja.

(Alo)Izvorni članak

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU