TEK ŠTO SE VRATILA SA PSIHIJATRIJSKOG LIJEČENJA: Najtužnija princeza na svijetu zaražena virusom

Najtužnija princeza na svijetu, kako je mnogi nazivaju, princeza Charlin, pozitivna je na opasni virus. Iako je zaražena, princezino zdravstveno stanje, kako su saopštili iz palate, nimalo ne zabrinjava.

– U skladu sa zdravstvenim propisima koji su na snazi, princeza Charlin će nekoliko dana provesti u izolaciji – naveli su iz palate.

Ona je pozitivna na koronavirus.

Princeza Charlin se u martu vratila kući nakon što je bila smještena u psihijatrijkoj ustanovi, a izjavila je da je “mirnija”, ali da je “još uvijek osjetljivog zdravlja”.

Njen suprug princ Albert II od Monaka, koji se prvi put zarazio korona virusom na samom početku epidemije 2020. godine, ponovno je u aprilu bio pozitivan na koronu.

Od sredine maja nošenje maske za lica u zatvorenom prostoru više nije obvezno u Monaku, osim u zdravstvenim ustanovama, domovima za starije i nemoćne, kao i u javnom prijevozu i u taksiju.

O tuzi prnceze Charlin se često nagađalo u medijima, a kako smatraju mnogi, razlog tome je suprugova nevjera. Charlin se nedavno u javnosti pojavila s obrijanom polovinom glave što su neki mediji protumačili kao bunt protiv supruga Alberta.

Nadimak “najtužnija žena na svijetu” dobila je nakon vjenčanja na kojem je cijelo vrijeme plakala. Mnogi nisu vjerovali da su u pitanju suze radosnice.

Priredio: O.T.

The post TEK ŠTO SE VRATILA SA PSIHIJATRIJSKOG LIJEČENJA: Najtužnija princeza na svijetu zaražena virusom appeared first on Express.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU