Telemach telekomunikacijski partner Sarajevo Holiday Marketa

Počelo je deveto izdanje Sarajevo Holiday Marketa u parku Hastahana, u glavnom gradu BiH, a od ove godine Telemach je telekomunikacijski partner ovog događaja.

Kompanija Telemach u okviru Marketa ima specijalni kutak. Svaki dan do 13. januara 2020. godine posjetiocima će biti prezentovani raznovrsni sadržaji.

Privodimo kraju uspješnu poslovnu godinu investirajući u projekte koji imaju za cilj zbližavanje i okupljanja porodice i prijatelja uz naše atraktivne televizijske sadržaje. Ovaj period godine tradicionalno je jako dinamičan u smislu naših marketinških aktivnosti.Za vrijeme trajanja Sarajevo Holiday Marketa planirali smo mnogo aktivnosti u okviru kojih ćemo posjetioce našeg kutka obradovati novogodišnjim poklonima. Planirali smo i druženje sa fudbalerima klubova Željezničar i Sarajevo, sa košarkašima i košarkašicamakošarkaške reprezentacije BiH, ali i sa predstavnicima Roditeljske kuće, humanitarnog projekta koji je vratio vjeru u dobre ljude.Takođe, u okviru Marketa ćemo organizovati i zajedničko gledanje utakmica na kanalu „Nova sport“, uključujući famozni „boxingday“ engleske Premier lige. Novogodišnji praznici su nam posebno dragi jer u tom periodu planiramo brojna iznenađenja za naše korisnike, a glavno iznenađenje slijedi ubrzo – kazao je Almir Hodžić, direktor marketinških komunikacija kompanije Telemach.

Kutak kompanije Telemach u okviru Coca Cola Holiday Marketa nalazi se u Carlsberg Holiday Pubu.

Vrijeme tokom kojeg se u kutku Telemacha novi ali i postojeći korisnici mogu informisati o aktuelnim ponudama i benefitima je od 19:00-21:00h radnim danima, a subotom u terminima od 14:00-16:00h i 19:00-21:00h.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU