Tijana Dapčević otkrila da je u jednom trenutku imala 115 kilograma

tijana dapčević otkrila da je u jednom trenutku imala 115 kilograma


Pjevačica Tijana Dapčević podijelila je svoje iskustvo vezano za skidanje viška kilograma koje je dobila tokom trudnoće.

Tijana je ispričala da se u periodu kada je bila trudna ugojila 45 kilograma i da je pred porođaj imala 115 kilograma.

Ona je dodala da je osjećala glad maltene 24 sata dnevno, i da je često posezala za nezdravom hranom.

– Bukvalno sam nosila još jednu osobu u sebi. Nisam imala vrat, a ruke su mi bile kao butine. Tada sam riješila da uradim nešto po tom pitanju. Međutim, počela sam da mršavim tek kada sam shvatila da meni ne treba nikakva dijeta, nego da promijenim način života. Mi žene imamo nevjerovatnu blokadu u glavi kada se pomene riječ dijeta. Tada mislimo samo o hrani i o tome šta ćemo da jedemo, a šta ne smijemo – rekla je pjevačica za “Hit Informer”.

Tijana, kako se navodi, dan započinje ovsenim pahuljicama sa čijom i crvenim voćem, za ručak obično jede ćuretinu s povrćem, a za večeru brancin ili oradu uz salatu.

– Imala sam krizu u početku, ali sam dala sve od sebe da izdržim. Svi treba da se hranimo bez šećera, brašna i mlijeka. Tako ćemo doći do željene kilaže, međutim, kao i ostale žene i ja se često opustim pa se ugojim – rekla je Tijana, kojoj je cilj da smrša još devet kilograma.

(Nadlanu)Izvorni članak

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU