TINA IVANOVIĆ POVADILA SILIKONE: Na pragu šeste decenije pokazala stvarno stanje stvari

Tina Ivanović prije izvjesnog vremena odlučila je da izvadi silikone iz grudi i usana, a sada je istakla da više ne planira da se podvrgava estetskim zahvatima.

– Estetske intervencije na tijelu više ne. Bila sam onda mlada i luda, sad sam samo luda (smijeh). Moram da kažem da nemam više implante, sad sam prirodna. Mnogo je ljepše kad si prirodan… prirodni nokti, prirodna kosa, prirodne grudi…sve prirodno – izjavila je.

Ivanović je oduvijek važila za jednu od najseksepilnijih žena na javnoj sceni, a čak i danas, na pragu šeste decenije, dobija sijaset komplimenata.

– Ne bih ništa dodavala ni oduzimala. Prija mi svaki kompliment, naročito ako je od žena, od muškaraca se podrazumijeva – tvrdi pjevačica koja nema namjeru da sakrije svoje atribute.

– Dok god budem pjevala bit će i dobrih i loših komentara, ali ja ću se oblačiti onako kako meni godi i dok god mogu da nosim mini suknju ja ću je nositi – iskrena je bila.

The post TINA IVANOVIĆ POVADILA SILIKONE: Na pragu šeste decenije pokazala stvarno stanje stvari appeared first on Express.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU