TRAGEDIJA U ZVORNIKU/ Tuzlanski ljekari se bore za život pacijenta povrijeđenog u eksploziji u Šepku

Pacijent čiji su inicijali A.K. koji je povrijeđen u eksploziji na benzinskoj pumpi u Šepku kod Zvornika nalazi se u veoma teškom stanju u Univerzitetskom kliničkom centru Tuzla, rečeno je danas Srni u ovoj zdravstvenoj ustanovi.

Portparol Univerzitetskog kliničkog centra Tuzla Ersija Aščerić Mujedinović navela je da je pacijent primljen sa povredama glave, grudnog koša i da ima teške opekotine.

“Pacijent je priključen na aparat za mehaničku ventilaciju i njegovo zdravstveno stanje se intenzivno prati”, rekla je Mujedinovićeva.

Portparol Policijske uprave Zvornik Miljan Bobar rekao je danas Srni da policija u saradnji sa Okružnim tužilaštvom Bijeljina nastavlja istragu u vezi sa jučerašnjom eksplozijom na benzinskoj pumpi u Šepku.

“Pronađeni su neki tragovi i predmeti koji će poslužiti u daljoj istrazi u vezi sa ovim događajem”, rekao je Bobar.

U jučerašnjoj eksploziji na benzinskoj pumpi “Nešković” u Šepku kod Zvornika poginulo je jedno lice, sedmoro je prevezeno u Opštu bolnicu Zvornik radi ukazivanja ljekarske pomoći, dok je jedno lice hospitalizovano u bolnicu “Milenko Marin” u Loznici.

Nakon ukazivanja medicinske pomoći u Opštoj bolnici Zvornik, pet pacijenata je pušteno na kućno liječenje, jedan pacijent upućen je u Univerzitetski klinički centar Republike Srpske u Banjaluci, a jedan u Univerzitetski klinički centar Tuzla.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU