Travničanin Leon Bralić osvojio je nagradu za najbolju interpretaciju na Kids Stars festivalu u Sarajevu


Travničanin Leon Bralić u subotu 02.12.2023 u Domu mladih- Skenderija na prvom međunarodnom festivalu dječje muzike Kids Star festival osvojio je nagradu za najbolju interpretaciju u kategoriji male zvijezde.

Sarajevo je u subotu bilo regionalni centar dječije pjesme. Kids Star 2023 festival očarao je sve prisutne prikazom nevjerojatne raznolikosti muzičkog talenta među djecom. Impresivan broj prijava jasno ukazuje na snažan interes djece i njihovih mentora iz regije, naglašavajući važnost ovog prvog sarajevskog festivala “Kids star” 2023.

 

Svaka izvedba na festivalu bila je poput dragulja koji je sjajio na pozornici, odražavajući bogatstvo muzičke kreativnosti među mladim izvođačima.

Ova manifestacija ne samo da je pružila priliku da se otkriju novi talenti, već i da se podrži strast prema muzici među najmlađima.

 

Ponosni smo na sve učesnike festivala.

Čestitamo pobjednicima i vidim se iduće godine u još ljepšem izdanju “Kids star” festivala

POBJEDNICI prvog Međunarodnog festivala dječije muzike Sarajevo “Kids star”2023.

travničanin leon bralić osvojio je nagradu za najbolju interpretaciju na kids stars festivalu u sarajevu travničanin leon bralić osvojio je nagradu za najbolju interpretaciju na kids stars festivalu u sarajevu

centralna.ba

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU