TRAVNIK / U toku postavljanje nove turističke signalizacije

Iako je trenutna epidemiološka situacija prouzrokovana virusom COVID 19 izuzetno teška i ozbiljna, a sektor turizma jedan od najviše pogođenih Turistička zajednica SBK i dalje nastoji u skladu sa trenutnim okolnostima realizirati što više aktivnosti kako bi što spremnije dočekali okončanje krizne situacije i normalizaciju stanja u cijelom svijetu.

U 2020. godini planirane su brojne aktivnosti unapređenja turističke ponude Srednje Bosne, a jedna od njih je i sanacija i popravka postojeće, te postavljanje nove turističke signalizacije.

Turistička zajednica SBK/KSB poziva sve građane/turiste da odgode svoje putovanje, te poštuju propisane naredbe nadležnih organa, s ciljem prevencije i suzbijanja širenja koronavirusa, kako bismo se što prije svi vratili svakodnevnim životnim aktivnostima.

Turistička zajednica SBK/KSB je u skladu sa uputama zatvorila ured i TIC općine Travnik. Ukoliko imate bilo kakve upite možete nas kontaktirati putem e-mail adrese : info@tzsbk.com adresu ili putem @iLike Travnik.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU