TRNOVIT PUT SLAVNOG TURSKOG GLUMCA: Danas zvijezda, nekad čistač toaleta

Turski glumac Kerem Bursin jedan je od najpopularnijih i najzavodljivijih glumaca u posljednje vrijeme, koji se posebno dopao ženskom dijelu publike kako zbog nevjerovatnog fizičkog izgleda, tako i zbog zavodljivog stava.

Glavna uloga u seriji “Pokucaj na moja vrata”, u kojoj mu je partnerka čuvena Hande Erčel, donijela mu je veliku slavu i popularnost, ali i nevjerovatnu ljubav. Naime, Kerem i Hande zaljubili su se na snimanju serije, te su ubrzo ušli i u ljubavnu vezu. Činjenica da su i u privatnom životu zajedno oduševila je fanove serije, te je par često snimao lajvove sa snimanja serije.

Kerem je rođen 4. juna 1987. godine u Istanbulu, a zbog prirode posla njegovog oca, morao je često da se seli, pa je zbog toga živio u zemljama poput Indonezije, Škotske, Malezije, Ujedinjenih Arapskih Emirata, Amerike i mnogih drugih. Poslije srednje škole preselio se u Boston, gdje se upisao na fakultet. Studirao je marketing i komunikacije, te se kasnije opredijelio za glumu, a studije glume završio je na koledžu u Los Anđelesu.

trnovit put slavnog turskog glumca: danas zvijezda, nekad čistač toaleta

Nakon što je diplomirao, ostao je u Los Anđelesu gdje je dobio mnogobrojne ponude za uloge. Dvije godine je studirao glumu kod Karolin Pikman i Erika Morisa, koji važe za jedne od najtežih profesora glume, čij su učenici bili i čuveni glumci Arnold Švarceneger i Džek Nikolson.

trnovit put slavnog turskog glumca: danas zvijezda, nekad čistač toaleta

Dok je studirao, Herem je radio razne poslove. Radio je u teretani, gdje je bio zadužen za higijenu, zatim je radio i kao vozač, konobar, a nije tajna da je jedan period radio kao čistač toaleta.

Priredio: O.T.

The post TRNOVIT PUT SLAVNOG TURSKOG GLUMCA: Danas zvijezda, nekad čistač toaleta appeared first on Express.

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU