TU SU SAMO KAD IM TREBATE Ovo su jasni znaci da je vaš partner sa vama samo iz koristi

S druge strane, možda ste mislili da mu se zaista sviđate, ali vas je on posmatrao samo kao se*sualni objekat. Nezahvalno je ulaziti u igru zvanu „zavođenje, osvajanje i zabavljanje“ bez prethodne „pripreme“.

Razgovori sa njim se uvijek svode na se*s

Na kakav način se odvija konverzacija između vas dvoje? Ako svom voljnom postavite jednostavno pitanje, u pogledu toga šta bi hteo da jedete za večeru, a on odgovori „tebe“, možete pomisliti da je to vrlo slatko i da je zaista zaljubljen u vas.

Poruke šalje uvijek kasno

Razmislite: kada vaš voljeni ima običaj da vam šalje poruke? Da li su to poruke za dobro jutro, ili to najčešće radi poslije ponoći? Ako je u pitanju ovo drugo, nije teško zaključiti da njemu nije zapravo do razgovora, već do gužvanja postelje sa vama. Poruke i pozivi poslije ponoći, imaju samo jedan cilj, zato ne budite slijepi da ga vidite.

Daje komplimente na račun izgleda

Komplimenti su uvijek dobrodošli, naročito od strane voljene osobe, međutim važno je da obratite pažnju po pitanju toga na šta se oni odnose. Ako on uvijek komentariše samo vaše grudi, noge, zadnjicu i uopšteno vaš izgled, a nikad vašu inteligenciju nema sumnje u to da vas i doživljava kao objekat svoje požude.

Ne želi da vas upozna sa prijateljima

Prijatelji su važni u životu svakog pojedinca. Koliko god da ste u vezi sa nekim, ako on ne pokazuje ni najmanje interesovanje da vas upozna sa svojim prijateljima, trebalo bi da se zapitate – šta uopšte tražite sa njim?

Pritiska vas po pitanju se*sa

Nikad, ali apsolutno nikad, ne bi trebalo da osjećate pritisak da imate se*s sa nekim. Koliko god da ste u njega zaljubljeni ne bi trebalo da pristajete na se*s, sem ako to zaista ne želite. Nema sumnje u to da muškarci više i češće misle na se*s, ali ako vas on zaista voli, poštovaće vašu odluku o čekanju. S druge strane ako vas pritiska da imate se*s, to je iz razloga što mu je samo do toga i stalo.

BONUS VIDEO:

TU SU SAMO KAD IM TREBATE Ovo su jasni znaci da je vaš partner sa vama samo iz koristi appeared first on Aloonline.ba.

aloonline.ba

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU