Twitter uvodi reakcije na objave u obliku emojija? – TNTPortal

Twitter je tijekom ovoga mjeseca anketirao korisnike kako bi saznao njihova mišljenja o setovima emoji reakcija, sličnih kao i na Facebooku.

Korisnici su na društvenoj mreži objavili kako izgleda anketa, a set emojija koji se pojavljuje, izgleda poprilično standardno te se radi o varijacijama Like, Funny, Interesting, Sad, Awesome, Support i Angry reakcija.

twitter uvodi reakcije na objave u obliku emojija? – tntportal

Navodi se da Twitter razmatra o dodavanju načina izražavanja korisničkog općenitog mišljenja o samoj objavi u smislu dodavanja Sviđa mi se i Ne sviđa mi se opcije. Prema korisničkoj anketi, koristit će se jedna od ovih opcija – klasični palac gore/dolje, brojka 100 u zelenom, odnosno crvenom krugu ili strelica gore/dolje kao i na Redditu.

Twitter shvaća da bi uvođenje reakcija sa sobom moglo donijeti pojedine negativnosti. Stoga su u anketi pitali korisnike kako bi se osjećali u slučaju da su reakcije na njihove objave negativne, odnosno hoće li ih to odgovoriti od objavljivanja sadržaja ili će reakcije shvatiti kao konstruktivnu povratnu informaciju, prenosi Bug.hr.

Istražujemo dodatne načine kako se ljudi mogu izraziti u razgovorima na Twitteru, rekao je glasnogovornik Twittera za The Verge te je naglasio da je istraživanje još uvijek u ranoj fazi.

Dodao je da novi emojiji neće zamijeniti pozitivno označivanje objava klikom na ”srce”, već će služiti kao svojevrsni dodatak. Kao potvrdu da Twitter uistinu nešto smjera, glavni direktor dizajna Twittera, Dantley Davis, već neko vrijeme postavlja objave koje aludiraju na dodavanje reakcija.

(www.jabuka.tv)Izvorni članak

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU