TZ SBK/ Obavijest vozačima o održavanju tradicionalno vjersko-kulturne manifestacije 511. “Dani Ajvatovice”

Sutra 26.06.2021. godine očekuje se veliki broj učesnika manifestacije i posjetitelja na području općine Donji Vakuf.

Turistička zajednica KSB/SBK moli sve vozače da u ove dane budu na oprezu te da u cilju svoje ali i sigurnosti drugih učesnika u prometu, poštuju upute i naredbe prometne policije.

Dana 26.06.2021. godine na magistralnim putevima:

M 5 – E661 (Lašva – Donji Vakuf – Jajce) na relaciji: Oborci – Donji Vakuf,

i M 16.2 (Gornji Vakuf-Uskoplje – Donji Vakuf) na relaciji: Donji Vakuf – skretanje za Prusac,  prolaziti će povorke konjanika te se očekuje otežano kretanje vozila.

Povorka konjanika kroz Donji Vakuf i drugi sadržaji manifestacije očekuje u vremenu od 15:30 do 17:00 sati i za vrijeme povorke biti će obustavljen promet kroz centar Donjeg Vakufa.

Molimo sve učesnike i posjetitelje s ciljem smanjivanja rizika od infekcije COVID-19, kao i zaštite osobnog zdravlja, da se za  vrijeme okupljanja, obvezno pridržavaju preporuka donijetih od Zavoda za javno zdravstvo u F BiH (higijensko-epidemioloških mjera).

Napominjemo da je, sukladno preporukama Zavoda za javno zdravstvo F BiH obvezno nošenje zaštitnih maski u zatvorenom javnom prostoru, kao i na otvorenom javnom prostoru, ukoliko na otvorenom prostoru nije moguće održavati fizičku distancu od 2 metra između osoba.

tz sbk/ obavijest vozačima o održavanju tradicionalno vjersko-kulturne manifestacije 511. "dani ajvatovice"
tz sbk/ obavijest vozačima o održavanju tradicionalno vjersko-kulturne manifestacije 511. "dani ajvatovice"
Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU