U NAPADU LJUBOMORE PRESRELA LIJEPU SUPRUGOVU SARADNICU: Šišala je nasred ulice

Psihologe imamo upravo zato da nam pomognu da savladamo različite životne teškoće, međutim Peruanka Francesca Vera Vargas nije uspjela prebroditi svoje krize emotivne prirode.

A ovu medicinsku djelatnicu ljubomora je obuzela do te mjere da je na ulici makazama šišala Rosmery Gambou, mladu djevojku koju je optužila da joj otima supruga!

Gamboa je incident zabilježila mobitelom i objavila na društvenim mrežama, pa prenijela i to da joj je pobješnjela Varas zaprijetila da će je ubiti.

Snimak sukoba veoma brzo s proširio po tamošnjim medijima, koji su pojasnili da je do napada došlo 11. decemvra na ulicama San Borje.

Varas je tog dana presrela asistenticu svog supruga Carlosa Allanaija, u čijem uredu Gamboa radi, pa ispred kamera televizijskog programa ‘Amor y Fuego’ kazala da se uopće ne kaje.

Gambou je prozvala odgovornom zato što ima bračne probleme te, između ostalog, kazala i ovo:

-Moj sin danas ima tri godine, a napunio je tek šest mjeseci kada sam prvi put posumnjala da je ta studentica prava zapravo ljubavnica mog muža. Usto je na internetu ismijavala i to kako sam građena – ispričala je Varas, koja je tokom napada na Gambou kazala kako želi iz nje izbiti svaku želju da se petlja u tuđe porodice.

Gamboa je u međuvremenu begirala da je posjećivala šefov krevet, a istovremeno je i u pismu medijima ustvrdio i Allanai:

-Ne nalazim se i nikada se nisam ni nalazio u romantičnoj vezi s prozvanom saradnicom – poručio je.

The post U NAPADU LJUBOMORE PRESRELA LIJEPU SUPRUGOVU SARADNICU: Šišala je nasred ulice appeared first on Express.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU