U Zenici će se odigrati humanitarna utakmica, očekuju se najveće zvijezde

Iako je 21. ožujak rezervisan za baraž utakmicu između Bosne i Hercegovine i Ukrajine, ovaj datum će svim istinskim navijačima naše nogometne reprezentacije biti ispunjen sportom, zabavom, ali i prilikom za činjenje dobrog djela.

BHFanaticos su 21. prosinca 2023. godine, proslavili 23 godine od osnivanja, a u znak dugogodišnje međusobne suradnje sa Udruženjem Pomozi.ba, zajedničkim snagama organizujemo humanitarnu nogometnu utakmicu u Areni Zenica, koja će početi u 15 sati, 21. ožujka.

Sa jedne strane, navijači bh. reprezentacije, isti oni koji su godinama pratili i bodrili sve naše reprezentativne selekcije na stadionima i u dvoranama širom svijeta, a sa druge strane ekipa Udruženja Pomozi.ba, koju će činiti legende bh. fudbala, među kojima će biti Senijad Ibričić, Zlatan Bajramović, Zlatan Muslimović, Kenan Hasagić, Elvir Bolić, Elvir Rahimić, Darko Maletić, Bruno Akrapović, Avdija Vršajević, a svoj dolazak trebaju potvrditi i Sergej Barbarez, te Vedad Ibišević, kao i mnogi drugi igrači iz sjajnih generacija koje je naša selekcija imala.

BHFanaticosi i legende će odigrati utakmicu jedni protiv drugih, za čast, za prestiž, ali će igrati i zajedno za sve Bosance i Hercegovce, kojima je potrebna pomoć za liječenje.

Sav prihod od ulaznica i sponzora, koje pozivamo da podrže ovaj humanitarni spektakl, ići će u humanitarne svrhe, točnije u Fond Udruženja Pomozi.ba, namijenjen za liječenje oboljelih bh. građana.

Objava U Zenici će se odigrati humanitarna utakmica, očekuju se najveće zvijezde pojavila se prvi puta na Vitez.info.

IZVOR: www.vitez.info

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU