UHVAĆEN JE: Vanja Milošević ljubi nepoznatu plavušu,a nije Snežana

Vijest da je Vanja Milošević prevario Snežanu Đurišić u javnosti odjeknula je poput bombe. Naime, već neko vrijeme šuška se da su pjevačica i njen emotivni izabranik, ginekolog Vanja u zategnutim odnosima.

Prvo su u javnost isplivale fotografija na kojima se neposredno pred ulazak na svadbu sina Suzane Jovanović u kolima raspravljaju, a onda se Vanja Milošević na pomenu Merime Njegomir pojavio sam.

Iako njihova veza traje godinama i izgradili su zajednički život u Snežaninoj vili u Jajincima, u posljednje vrijeme tenziju je bilo nemoguće sakriti. Pa ipak, ništa od toga nije slutilo na to da Vanja Milošević vara svoju izabranicu, sve dok se u listu “Svet” nisu pojavile fotografije na kojima se u automobili ljubi sa plavušom, koja možda liči, ali zasigurno nije Snežana Đurišić.

Identitet misteriozne dame j javnosti nije poznat, ali je jasno da će fotografije doktor svojoj izabranici malo teže objasniti. Međutim, kako se oboje ovim povodom još uvijek nisu javno oglasili nije jasno kakva je priroda odnosa Vanje Miloševića i nepoznate dame i šta o svemu tome misli pjevačica.

(Express/Espreso)

The post UHVAĆEN JE: Vanja Milošević ljubi nepoznatu plavušu,a nije Snežana appeared first on Express.

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU