8.8 C
Sarajevo
Četvrtak, 21 listopada, 2021

Ukupno 26 nagrada za RBI grupaciju na ‘Europe Banking Awards’ EMEA Finance-u

 Raiffiesen Bank International (RBI) grupaciji je u okviru programa EMEA Finance-a “Europe Banking Awards 2018” dodijeljeno 26 nagrada.

Taj finansijski magazin je RBI proglasio najboljom bankom u Srednjoj i Istočnoj Evropi (SIE) te Zajednici nezavisnih država (ZND), a nagrađene su i sve mrežne banke u Srednjoj i Istočnoj Evropi.

Predsjednik Uprave Raiffeisen banke BiH Karlheinz Dobnigg izjavio je da je ta nagrada potvrda njihove misije u skladu s kojom pomjeraju granice u bankarstvu kroz kontinuirani razvoj i unapređenje.

– Osim odličnih poslovnih rezultata koje smo ostvarili na ovom tržištu u prethodnoj godini, u izazovnom vremenu digitalizacije klijenti ostaju u središtu naših aktivnosti, pokušavamo naći najbolja moguća rješenja kako bi im olakšali poslovanje sa bankom. Kroz inovacije koje uvodimo želimo omogućiti distribuciju naših usluga na efikasan način – rekao je Dobnigg.

EMEA Finance je jedini periodični magazin koji izvještava isključivo o finansijskim događajima i uspjesima koje je inicirala i na koje utječe međunarodna finansijska industrija u EMEA regionu, saopćeno je iz Raiffiesen banke.

(FENA)


0 0 Glasovi
Article Rating
Pretplatite se
Obavijesti o
guest
0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledajte sve komentare
NAJNOVIJE
Možda vas zanima