Ulaznice za finale Svjetskog prvenstva u Kataru skuplje za 46 posto

Ulaznice za finalnu utakmicu ovogodišnjeg Svjetskog fudbalskog prvenstva u Kataru skuplje su za 46 posto u odnosu na prethodni turnir koji je organizovala Rusija 2018. godine.

Ulaznice su danas puštene u prodaju, a navijači mogu da se prijave putem interneta na sajtu Međunarodne fudbalske federacije (FIFA). Najskuplje karte za finalnu utakmicu 18. decembra na stadionu Lusail koštaće 1.607 dolara, što je za 46 posto skuplje nego što je bilo za finale u Rusiji (1.100 dolara).

Ulaznice druge kategorije za finale skuplje su za 41 posto, dok će one iz treće kategorije za strane navijače koštati 604 dolara, za trećinu skuplje u odnosu na prethodno finale.

Domaći navijači kupovaće za finale ulaznice četvrte kategorije koje će koštati 206 dolara, u odnosu na one iz Rusije koje su koštale 110 dolara.

Organizatori će na kraju prve faze prijave za ulaznice, koja traje do 8. februara, organizovati žrijeb, posle kojeg će navijači do 8. marta znati da li će biti u prilici da kupe karte.

Osim prijava za pojedinačne utakmice, navijači mogu da se prijave da prate svoju reprezentaciju tokom čitavog perioda i da gledaju četiri utakmice na četiri različita stadiona.

Svjetsko prvenstvo održaće se od 21. novembra do 18. decembra u Kataru.

Beta

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU