Uspješno završen “Banjaluka Open” uz podršku Mozzarta

Najbolji plivač bio je olimpijac Uroš Nikolić, a učesnike je podržao i čuveni vaterpolista Dejan Savić

Proteklog vikenda Banjaluka je bila centar okupljanja vrhunskih plivača iz zemlje i svijeta i svih ljubitelja ovog sporta. Tokom dva dana na Gradskom olimpijskom bazenu za titulu najboljeg plivalo je više od 470 plivača. Za najboljeg na 14. Međunarodnom mitingu proglašen je olimpijac Uroš Nikolić, a najbolja plivačica bila je Janja Šeleg iz plivačkog kluba “Fužinar Ravne” koji je odnio titulu najuspješnijeg kluba. Organizator ovog događaja bio je Plivački klub Olymp, a podršku im je pružila kompanija Mozzart.

uspješno završen "banjaluka open" uz podršku mozzarta
uspješno završen "banjaluka open" uz podršku mozzarta

Želimo da se zahvalimo svima koji su nas podržali, a posebno kompaniji Mozzart. Veoma smo srećni što su prepoznali sportske vrijednosti koje gajimo i podržali nas u nastojanjima da u Banjaluku dovedemo velika imena iz svijeta plivanja. Ovo nije prvi put da nas Mozzart podržava jer su nam ranije uručili donaciju u vidu sportske opreme, zahvalni smo na kontinuiranoj podršci“, kaže Miodrag Čeko, direktor PK Olymp.

Ovom Plivačkom klubu pohvale na dobroj organizaciji stižu iz svih dijelova Evrope…Posebno su, kažu, ponosni što je njihov plivač David Vučić isplivao dvije norme za Evropsko prvenstvo.

uspješno završen "banjaluka open" uz podršku mozzarta
uspješno završen "banjaluka open" uz podršku mozzarta

Podršku talentovanim sportistima pružio je i čuveni srpski vaterpolista Dejan Savić, a organizaciji događaja Grad Banjaluka, Ministarstvo porodice omladine i sporta, te predsjednica Republike Srpske.

Talentovani plivači već nastavljaju vrijedno da treniraju i pripremaju se za Evropsko i Svjetsko prvenstvo. Želja im je da u Banjaluku donesu još mnogo medalja, ali i da u narednom periodu organizuju mitinge na kojima će plivati svjetski poznati plivači.

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU