UTJERAO JOJ STRAH U KOSTI: Aleksandra Mladenović još uvijek strahuje zbog bivšeg

Drama Aeksandre Mladenović kojoj je njen, sada već bivši dečko Stefan Čečar prijetio da će se ubiti, nastavlja se.

On je dobio zabranu prilaska pjevačici, ali Aleksandra je mnogo uplašena, jer nakon svih njegovih laži i informacija koje joj stižu o njemu, vjeruje da je na svašta spreman.

-Jako se plaši da ostane sama, trenutno su kod nje roditelji, ali ne može da ih opterećuje. I oni imaju svoj život, kao i njeni prijatelji koji žele da joj pomognu. Riješila je da unajmi dva momka koji će na smjenu biti pred njenom zgradom i pratiti je gdje god da ide. Pod velikim je stresom i u konstantnom strahu, stalno gleda snimke sa video nadzora, jer se plaši da ovaj odnekud ne iskoči. Plaši se da ode sama do prodavnice, noću ne može da spava iako pije ljekove za smirenje. Ona je žrtva jednog ozbiljnog manipulatora i prevaranta. Slagao je sve o svojoj prošlost, o tome kada je rođen, koje mu je zanimanje, varao je sa kim je stigao. Na kraju su do nje došle priče i da navodno voli muškarce, da je radio kao žigolo u Dubajiu, da je tukao svoje bivše djevojke, ali ona to ne želi da provjerava – kaže Aleksandrina bliska prijateljica, a pjevačica i sama priznaje da se baš loše osjeća, prenosi Espreso.

-Ima zabranu prilaska. Ne smije da mi priđe, ne smije da me kontaktira, ne smije da me zove, i to je to. Ne želim da ga vidim u svojoj blizini, zagorčao mi je život. Upropastio me je. Gledala sam na video snimku kako je htio da se ubija, kako je ovo-ono. Imam traume od toga. Neuračunljiv je, ne znam šta bi mogao da mi uradi – nedavno je priznala Aleksandra.

The post UTJERAO JOJ STRAH U KOSTI: Aleksandra Mladenović još uvijek strahuje zbog bivšeg appeared first on Express.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU